روش های سالم نگهداشتن پوست در فصل سرما
فال
 
دو شنبه 01 مهر 1398
توجه
برترین مطالب
فال چینی برای ماه های سال - 1080340 بازدید
فال حافظ با معنی و تفسیر - 660934 بازدید
عکس های زنان صدام حسین - 415432 بازدید
جدول تبديل مقياس ها - 399707 بازدید
داستان جن - 370731 بازدید
فهرست
صفحه اصلي
تالارهاي گفتمان سايت
بخشهاي سایت
آلبوم تصاوير
لینکستان
جستجو
فال حافظ
نقشه سایت
تماس با ما

موضوعات سایت
فایلهای صوتی خنده ار (0)
کلیپ موبایل (2)
اس ام اس (25)
پس زمینه موبایل (2)
نرم افزار موبایل (2)
ترفند های موبایل (13)
بازی موبایل (1)
زنگ موبایل (0)
تم موبایل (3)
کلیپ فلش (0)
بازی فلش (1)
فال (16)
بيوگرافي بازيگران و خواننده ها (5)
مطالب جالب و زيبا (77)
داستان کوتاه و حکایت (44)
جوش صورت (3)
سلامت (19)
زيبايي (10)
کتاب هاي الکترونيکي (1)
ترفند هاي کامپيوتر (6)
ترفند هاي اينترنت (5)
داستان جن و روح (2)
جن (3)
روح (2)
موفقیت (20)
داستان های ملانصرالدین (6)
عکس های عاشقانه (0)
عکس های طبیعت (0)
عکس های عجیب و غریب (4)
عکس های خنده دار و طنز (4)
عکس های بازیگران و خواننده ها (1)
عکس های کاریکاتور (0)
عکس های متحرک (Gif) (0)
اخبار جدید (1)

آخرین مطالب ارسالی
فال و طالع بینی

فال روزانه فال حافظ کلیک کنید فال قهوه و چای


فال انبیا

روش های سالم نگهداشتن پوست در فصل سرما

سلامت پوست را درفصل سرما فراموش نکنيد
با شروع فصل سرما پوست شما به حدي خشک مي شود که به قول بعضي متخصصان پوست مثل درختان مي توان روي آنها حکاکي کرد!
وسايل گرمازاي داخل منزل رطوبت هوا را از بين مي برند و پوست بدن ما بخصوص دست و پا بسيار خشک و شکننده مي شوند.
لباسهاي پشمي و گرم زمستاني هم رطوبت پوست را مي گيرند و باعث تحريک پوست بدن مي شوند. در اين موارد توصيه پزشکان بر اين است که از کرمها يا لوسيون هاي نرم کننده پوست که حاوي اسيدلاکتيک هستند، استفاده شود و حتي تاکيد دارند هر چند ساعت يک بار پوست بدن با اين لوسيون ها نرم و مرطوب نگهداشته شود.
لبها هم از سرماي هوا در امان نيستند و بهتر است با کرمها يا مرطوب کننده هاي مخصوص لب ، آنها را مرطوب و نرم نگهداريد تا خشکي نزده و ترک برندارند. در زمستان به هيچ وجه نبايد آفتاب را فراموش کنيد!
درست است در روزهاي ابري و باراني خورشيد را نمي بينيد، ولي خورشيد با همان درخشش هميشگي وجود دارد و شما در زمستان هم بايد از کرمهاي ضدآفتاب استفاده کنيد و يا با کلاه و لباس پوشيده ، پوست بدن را از آسيب نور خورشيد در امان نگهداريد.
پوست پاها بايد بيش از قبل نرم و مرطوب نگهداشته شوند تا ترک برندارند. هفته اي يکبار بايد به آنها کرم زده و جوراب بپوشيد و با جوراب بخوابيد.
دستها هم همين طور يعني بهتر است قبل از خواب کرم زده و آنها را نرم کنيد.

نکات مهم و کاربردي که بايد در زمستان به ياد داشته باشيد:
- هيچ وقت در اين فصل از لوسيون ها و مواد حاوي الکل براي پاک کردن پوست خود استفاده نکنيد.
- در زمستان بهتر است براي استحمام به جاي صابون از شامپو بدن هاي ملايم استفاده کنيد تا امکان خشکي پوست کمتر شود و بعد از حمام پوستتان را با حوله اي نرم که کمي گرم هم باشد خشک کنيد.
- حتما در زمستان بايد براي پوست بدن و صورتتان از کرمهاي نرم کننده و مرطوب کننده استفاده کنيد.
- در زمستان هم استفاده از کرمهاي دور چشم لازم است ؛ اما بهتر است در استفاده از آنها افراط نکنيد به دليل اين که کرمهاي دور چشم رطوبت پوست را جذب مي کنند و چون با جذب رطوبت فضا اشغال مي شود، امکان پف کردن زير چشم وجود دارد.
- در فصل سرما بايد از کرمهايي که چربي آنها کمي بيشتر است ، استفاده کنيد؛ زيرا خشکي پوست در زمستان شديدتر است.
- سعي کنيد در اين فصل زياد از کرم پودر استفاده نکنيد و بيشتر از کرمهاي مرطوب کننده استفاده کنيد. به ياد داشته باشيد در اين فصل ، پوست صورتتان نسبت به تابستان روشن تر است و به کرم پودر يا روشن کننده در مقادير زياد نيازي نيست.
- يادتان باشد که از کرم ضدآفتاب بر روي نواحي پوست روي استخوان گونه و پل بيني حتما استفاده کنيد.- يک بار در هفته موهايتان را در زمستان با روغن نارگيل يا بادام نرم کنيد.
- در زمستان بهتر است در منزل ورزش کنيد؛ البته اين دليل نمي شود که ورزش را کاملا از برنامه خود حذف کنيد. اگر در داخل منزل ورزش کنيد، احتمال خشکي و آسيب ديدگي پوست کمتر است.
- در فصل سرما به هيچ وجه مقدار آب مصرفي را کم نکرده و همچنان 8-10 ليوان آب در روز مصرف کنيد تا رطوبت پوستتان حفظ شود.
- حتما هنگام بيرون رفتن از منزل ، از دستکش و شال استفاده کنيد تا پوست دست و صورتتان تا حد امکان پوشيده بماند و پوست اين نواحي آسيب نبيند.
درون يک فنجان چاي
چاي بعد از آب ، پرطرفدارترين نوشيدني در جهان است که با طعمي خاص جايگاه ويژه اي در ميان خانه و خانواده دارد.
فوايد ارزشمند يک چاي سالم و با کيفيت طبق تحقيقات علمي دهه گذشته شامل ضدسرطان بودن ، پيشگيري کننده از بيماري هاي قلبي و عروقي ، کاهش دهنده کلسترول خون ، تنظيم کننده تپش قلب و جريان خون ، محافظت کننده دندان ها، جلوگيري از پلاکهاي ميکربي روي دندان ، پيشگيري کننده از پوکي استخوان و داراي ويتامين هاي گروه Cو گروه Bو املاح معدني است و خاصيت آرامبخش هم دارد.
چاي با داشتن آنتي اکسيدان هاي قدرتمندي با نام فلاونول ها، داراي خواص ضدسرطاني ارزشمند است. فلاونول ها، ترکيباتي محلول در آب هستند.
يک فنجان چاي که در مدت مناسبي دم کشيده باشد، مي تواند حدود 140ميلي گرم از فلاونول را داشته باشد.
آنتي اکسيدان ها ترکيباتي هستند که از تعداد بي شماري از واکنش هاي اکسيداسيون و تشکيل راديکال هاي آزاد که موجب صدمه به بافتها و سرطان مي شوند جلوگيري مي کنند.
آنتي اکسيدان هاي قوي برگ چاي باعث خنثي شدن اثرات زيانبار راديکال هاي آزاد در بدن مي شود. راديکال هاي آزاد در بدن انسان ممکن است براي سلولها خطر ايجاد کنند و منجر به بيماري هاي قلبي و سرطان شوند.
راديکال هاي آزاد، ذرات بارداري هستند که از طريق موادشيميايي بعضي غذاها و استرس به وجود مي آيند. چاي حاوي پلي فنل ها (فلاونول ها) است که از حملات قلبي جلوگيري مي کند.
اين ماده عمل محافظتي از حملات قلب را با کاهش ميزان چربي خون ، بهبود عملکرد رگهاي خوني ممانعت از تجمع پلاکتي و خواص ضدالتهابي انجام مي دهد.
بخشي از مطالعات جمعيتي ، نشان مي دهد مردمي که به طور منظم چاي مصرف مي کنند، با خطر کمتري از حملات قلبي ، سکته يا مرگ به دليل بيماري هاي قلبي مواجه مي شوند.
طي تحقيقاتي که توسط پروفسور جوزف ، استاد دانشکده پزشکي دانشگاه بوستون انجام شد، نوشيدن بيش از 4 فنجان چاي سالم در هر روز باعث انجام وظيفه بهتر خون رساني رگهاي خوني از جمله رگ حياتي خون رسان به قلب مي شود.
گياه چاي مقادير بسياري فلورايد را از خاک مي گيرد و آن را در برگهاي خود ذخيره مي کند ؛ بنابراين چاي غني از فلورايد است.
مطالعات نشان داده است پس از نوشيدن چاي ، 34درصد فلورايد در شيارهاي دهان باقي مانده و اين فلورايد به سطح دندان ها بارز مي شود. حضور ترکيبات کاتچين و همين طور تانيک اسيدها، جلوي رشد باکتري ها را که نقش اساسي در ايجاد پلاک هاي دنداني دارند مي گيرد.
به دليل داشتن فلوئور، مي تواند موجب پيشگيري از پوکي استخوان در پوسيدگي دندان شود، حتي آسيبهاي وارد شده بر اثر دود و کشيدن سيگار هم با وجود اين فلورايد، کمتر مي شود. تانن همان چيزي است که در چاي طعم گس ايجاد مي کند.
تانن چاي با آهن موجود در منابع گياهي ، ترکيبي به نام تانات ايجاد مي کند که مانع جذب آهن و موجب دفع آن از بدن مي شود.
به خاطر همين است که نوشيدن چاي بلافاصله بعد از غذا احتمال کمبود آهن در بدن و کم خوني ناشي از فقر آهن را بخصوص در گروههاي آسيب پذير جامعه ممکن مي کند.
هرچه چاي ، تانن کمتري داشته باشد، کمتر مانع جذب آهن مي شود.
تانن يک ترکيب از گروه صمغ ها، رزينها و پکتين ها و ترپنهاست که باعث گسي و همين طور کدرشدن چاي بعد از 30دقيقه نهايت تا 6ساعت مي شود.

اگر مطلب بالا خوب بود روی بنرهای زیر کلیک کنید

نظرات
نظری فرستاده نشده است.
فرستادن نظر
نام یا ایمیل:

نظر:




Enter Validation Code:

امتیازات
امتیاز دهی فقط برای اعضا می باشد.

برای امتیاز دادن وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام کنید.

امتیازی داده نشده است.

توجه
تصویر برگزیده
ورود
نام کاربری

كلمه عبور



آیا هنوز عضو نشده اید؟
برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

آيا كلمه عبور خود را فراموش كرده ايد ؟
برای درخواست یک كلمه عبور جدید اینجا را کلیک کنید.
افزار های رایگان سایت

فال حافظ در سایت شما
جدول لیگ برتر در سایت شما
وضعیت آب و هوا در سایت شما
نرخ ارز و طلا در سایت شما
اس ام اس تصادفی در سایت شما
تاریخ شمسی در سایت شما
تقویم شمسی در سایت شما
تقویم روزانه در سایت شما
دعای امام زمان (عج) در سایت شما
اوقات شرعی  در سایت شما

لینک دوستان
پرشین استار - ستاره پارسی
فال تاروت اندروید
سرگرمی،اس ام اس،فال
پرشین فال,فال و طالع بینی
فال روزانه
میمند
تعبیر خواب
آمار